Diensten

Zijn we van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van jouw concept? Dan volgen we een bewezen proces dat bestaat uit vijf fases. Je kunt ons ook betrekken voor een deel van een traject, waarbij we je ondersteunen bij een of meer van de vijf trajecten.

Consultancy

Je ziet in jouw organisatie kansen om te groeien of te verbeteren. Ons team helpt je in dit proces met:

We werken voor of met jou aan business development en strategieontwikkeling, binnen bestaande of in nieuwe markten.

We doen dit met een pragmatische, hands-on instelling.  Na de ontwikkeling van een nieuw business concept, zorgen we voor een gedegen implementatie en vervolgens een continue monitoring, analyse en optimalisatie van het concept.

Conceptontwikkeling

De ontwikkeling van een succesvol business concept begint met een zo uitgebreid mogelijke briefing, gevolgd door inspirerende sessies met ons strategisch en creatief team. Dit resulteert in de hoofdlijnen van het concept, de eerste creatieve en operationele uitwerkingen en een voorlopige indicatie van het budget. Aan de orde komen onder andere:

Product design

We zijn gespecialiseerd in het creatief en technisch ontwerpen en ontwikkelen van verkooppunten. Kernpunten:

We werken vanuit schetsen en eerste visualisaties naar 3D-modellen. We adviseren over materialisatie, apparatuur en exploitatie, waarbij we rekening houden met omgevingseisen en -omstandigheden en de gestelde parameters binnen het businessmodel.

Branding & Styling

Alles valt of staat met een sterke merkbeleving en de vertaling.  Waar het gaat om brand & experience schakel je ons in voor:

Productie & projectmanagement

Wanneer een concept aan ons in productie wordt gegeven, managen we het productieproces van A tot Z:

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke partij wat het beste doet. De specialisten in ons netwerk werken onderling naadloos samen.

Na de oplevering zorgen we voor: