Food, hospitality
& retail concepts

Concepten ontwikkelen, dat is wat we doen. Vanuit je eerste doelstellingen tot en met de uitvoering en implementatie. Onderscheidend, efficiënt en altijd denkend in oplossingen.

 

 

About us

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van food en retail concepten, weten we precies hoe we een idee kunnen omzetten in realiteit. We zien het grote geheel, waarbij je concept feilloos integreert in je bestaande business en toekomstige plannen. We gaan geen uitdaging uit de weg. Ongeacht de complexiteit in creatie, techniek of uitvoering. 

We zijn een internationaal georiënteerd  bedrijf, met een focus op Europa en het Midden-Oosten. Met onze doordachte concepten leveren we premium projecten voor vooraanstaande opdrachtgevers

Dit doen we met een internationaal team van specialisten in business strategy, architectuur en design, conceptontwikkeling in food & retail en engineering. En met een groot netwerk van betrouwbare uitvoerende partners.

Het begint met een plan

Wat is de doelstelling? Zijn er specifieke uitdagingen? Vertalen we een bestaande business in een nieuw concept? En willen we die bestaande business eerst nog kritisch analyseren? Of bouwen we aan iets nieuws?

We hebben een aantal strategische sessies. We behandelen de business case, propositie, customer-experience, de architectuur en creatieve uitwerking. Aansluitend volgen technische doorontwikkeling, (operationele) processen, partnerselectie en uiteindelijk realisatie.

Markten

// Foodservice

Vergroot je business met een professionele food truck of food trailer.

// Retail

Je business strategisch uitbreiden door het uitrollen van flexibele
(semi-)permanente concepten.

// Merkactivatie

Activeer je producten en diensten met unieke mobiele eyecatchers.

// Hospitality

Buitengewone gastvrijheid op het hoogste niveau.

Duurzaamheid

We streven naar duurzaamheid op de lange termijn en laten ons inspireren door de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Als bedrijf willen we bijdragen aan het behalen van deze Global Goals, specifiek gericht op duurzame productie en consumptie, het verkleinen van onze CO2-voetafdruk en energie besparen waar we kunnen. We hebben de SDG’s vertaald naar meetbare en haalbare doelen en gedragingen voor ons bedrijf.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor een gratis eerste kennismaking en advies.

// T: +31 (0) 88 – 88 88 000 (beschikbaar 24/7)